প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
জম্মু অমসুং কাস্মিরগী কিস্তৱারদা নোং কা হেন্না চুবা অমসুং ঈশিং ইচাউনা শোকহল্লবা মীওইশিং প্রধান মন্ত্রীনা পুক্নিং থৌগৎখ্রে
14 AUG 2025 4:50PM by PIB Imphal
জম্মু অমসুং কাস্মিরগী কিস্তৱারদা নোং কা হেন্না চুবা অমসুং ঈশিং ইচাউ থোরকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুঙনাংবা ফোঙদোকখ্র। মহৌশাগী অমাং-অতা অসিনা শোকহল্লবা মীওইশিংদা মতম চানা মতেং পাংনবা থবক খুদিংমক পায়খৎলে হায়না প্রধান মন্ত্রীনা থাজবা পীখ্রে।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“জম্মু অমসুং কাস্মিরগী কিস্তৱারদা নোং কা হেন্না চুবা অমসুং ঈশিং ইচাউ থোরকপদা শোকহল্লবা মীওইশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি অমসুং মখোয়গীদমক থৌনিজরি। ফিবম অসি য়াম্না কুপ্না য়েংশিল্লি। মী কনবা অমসুং মতেং পাংবগী থবকশিং পায়খৎলি। দরকার ওইবা মীওইশিংদা পাংবা য়াবা মতেং খুদিংমক পাংগনি”।

Prime Minister's Office
PM expresses solidarity with those affected by cloudburst and flooding in Kishtwar, J&K; assures all possible assistance
14 AUG 2025 4:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed deep concern over the cloudburst and subsequent flooding in Kishtwar district of Jammu and Kashmir. He assured that every effort is being made to provide timely assistance to those impacted by the calamity.
In a post on X, the Prime Minister said:
“My thoughts and prayers are with all those affected by the cloudburst and flooding in Kishtwar, Jammu and Kashmir. The situation is being monitored closely. Rescue and relief operations are underway. Every possible assistance will be provided to those in need.”