গৃহ মন্ত্ৰালয়
‘হৰ ঘৰ তিৰংগা’ অভিযানৰ অধীনত কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে আজি নতুন দিল্লীস্থিত বাসগৃহত ত্ৰিৰংগা উত্তোলন কৰে
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ নেতৃত্বত আৰম্ভ হোৱা ‘হৰ ঘৰ তিৰংগা’ অভিযান আজি দেশখনক একতাৰ দোলেৰে বন্ধা আৰু দেশপ্ৰেমৰ অনুভূতিক গভীৰকৰণৰ এক গণ অভিযানত পৰিণত হৈছে
এই অভিযানে দেখুৱাইছে যে অগণিত স্বাধীনতা সংগ্ৰামীয়ে ত্যাগ, তপস্যা আৰু সমৰ্পণৰ জৰিয়তে স্বাধীন ভাৰতৰ সপোনক বাস্তৱায়িত কৰিছিল, এতিয়া ১৪০ কোটি দেশবাসী ইয়াক বিকশিত আৰু শ্ৰেষ্ঠ কৰি তুলিবলৈ দৃঢ়প্ৰতিজ্ঞ
13 AUG 2025 11:08AM by PIB Guwahati
‘হৰ ঘৰ তিৰংগা’ অভিযানৰ অধীনত কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে আজি নতুন দিল্লীস্থিত বাসগৃহত ত্ৰিৰংগা উত্তোলন কৰে।
এই সন্দৰ্ভত এক্স-ত কৰা এটা প’ষ্টত কেন্দ্ৰীয় গৃহমন্ত্ৰী আৰু সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয় যে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ নেতৃত্বত আৰম্ভ হোৱা ‘হৰ ঘৰ তিৰংগা’ অভিযান আজি দেশখনক একতাৰ দোলেৰে বন্ধা আৰু দেশপ্ৰেমৰ অনুভূতিক গভীৰকৰণৰ এক গণ অভিযানত পৰিণত হৈছে। গৃহমন্ত্ৰীজনে কয়, এই অভিযানে দেখুৱাইছে যে অগণিত স্বাধীনতা সংগ্ৰামীয়ে ত্যাগ, তপস্যা আৰু সমৰ্পণৰ জৰিয়তে স্বাধীন ভাৰতৰ সপোনক বাস্তৱায়িত কৰিছিল, এতিয়া ১৪০ কোটি দেশবাসী ইয়াক বিকশিত আৰু শ্ৰেষ্ঠ কৰি তুলিবলৈ দৃঢ়প্ৰতিজ্ঞ।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah hoists the tricolour at his residence in New Delhi today under ‘Har Ghar Tiranga’ campaign
'Har Ghar Tiranga' campaign, started under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi, has today become a mass campaign to bind the country in the thread of unity and strengthen the feeling of patriotism
This campaign shows that countless freedom fighters had realized the dream of independent India through their sacrifice, penance and dedication, 140 crore countrymen are determined to make it developed and best
13 AUG 2025 11:08AM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah hoisted the tricolour at his residence in New Delhi today under ‘Har Ghar Tiranga’ campaign.
In a post on X platform, Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah said that the 'Har Ghar Tiranga' campaign, started under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi, has today become a mass campaign to bind the country in the thread of unity and strengthen the feeling of patriotism. Home Minister said this campaign shows that countless freedom fighters had realized the dream of independent India through their sacrifice, penance and dedication, 140 crore countrymen are determined to make it developed and best.