Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah hoists the tricolour at his residence in New Delhi today under ‘Har Ghar Tiranga’ campaign
'Har Ghar Tiranga' campaign, started under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi, has today become a mass campaign to bind the country in the thread of unity and strengthen the feeling of patriotism
This campaign shows that countless freedom fighters had realized the dream of independent India through their sacrifice, penance and dedication, 140 crore countrymen are determined to make it developed and best
13 AUG 2025 11:08AM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah hoisted the tricolour at his residence in New Delhi today under ‘Har Ghar Tiranga’ campaign.
In a post on X platform, Union Home Minister and Minister of Cooperation Shri Amit Shah said that the 'Har Ghar Tiranga' campaign, started under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi, has today become a mass campaign to bind the country in the thread of unity and strengthen the feeling of patriotism. Home Minister said this campaign shows that countless freedom fighters had realized the dream of independent India through their sacrifice, penance and dedication, 140 crore countrymen are determined to make it developed and best.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
‘হর ঘর তিরঙ্গ’ কেম্পেনগী মখাদা ঙসি ন্যু দিল্লিদা লৈবা মহাক্কী য়ুমদা য়ুনিয়ন হোম মিনিষ্টর অমসুং কোওপরেসন মিনিষ্টর শ্রী অমিত সাহনা মচু অহুমগী ফিরাল চিংখৎখ্রে
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লমজিং মখাদা হৌদোকখিবা ‘হর ঘর তিরঙ্গ’ কেম্পেন, লৈবাক অসি অপুনবগী লংলানা পুন্নবা অমসুং মরৈবাক নুংশিবগী ৱাখল্লোন হেনগৎহন্নবা ঙসি মীয়ামগী অচৌবা কেম্পেন অমা ওইরক্লে
মখোয়না থৱায় কৎখিবা, অৱাবা খাঙখিবা অমসুং কৎথোকপগী খুৎথাংদা মশিং থিঙমদ্রবা নিংতম লান্মীশিংনা নিংতম্বা ভারতকী মঙলান মঙফাওনহনখিবনি হায়বা কেম্পেন অসিনা উৎলে, লৈবাক অসি চাউখৎনবা অমসুং খ্বাইদগী ফবা লৈবাক ওইনবা লৈবাক অসিগী মীওই করোর ১৪০ না অচেৎপা ৱারেপ লৌরে
13 AUG 2025 11:08AM by PIB Imphal
‘হর ঘর তিরঙ্গ’ কেম্পেনগী মখাদা ঙসি ন্যু দিল্লিদা লৈবা মহাক্কী য়ুমদা য়ুনিয়ন হোম মিনিষ্টর অমসুং কোওপরেসন মিনিষ্টর শ্রী অমিত সাহনা মচু অহুমগী ফিরাল চিংখৎখ্রে।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, য়ুনিয়ন হোম মিনিষ্টর অমসুং কোওপরেসন মিনিষ্টর শ্রী অমিত সাহনা হায়খি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লমজিং মখাদা হৌদোকখিবা ‘হর ঘর তিরঙ্গ’ কেম্পেন, লৈবাক অসি অপুনবগী লংলানা পুন্নবা অমসুং মরৈবাক নুংশিবগী ৱাখল্লোন হেনগৎহন্নবা ঙসি মীয়ামগী অচৌবা কেম্পেন অমা ওইরক্লে। মখোয়না থৱায় কৎখিবা, অৱাবা খাঙখিবা অমসুং কৎথোকপগী খুৎথাংদা মশিং থিঙমদ্রবা নিংতম লান্মীশিংনা নিংতম্বা ভারতকী মঙলান মঙফাওনহনখিবনি হায়বা কেম্পেন অসিনা উৎলে, লৈবাক অসি চাউখৎনবা অমসুং খ্বাইদগী ফবা লৈবাক ওইনবা লৈবাক অসিগী মীওই করোর ১৪০ না অচেৎপা ৱারেপ লৌরে।