প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী হীথাংফমশিংনা মালেমগী কম্মর্স হবশিং ওইরকপগী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
24 JUL 2025 1:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি পাকথোক চাউথোকপা, মেকানাইজেসন, দিজিতাইজেসন অমসুং ইজ ওফ দুইং বিজিনেসকী খুত্থাংদা করম্না ভারতকী হীথাংফমশিংবু মালেমগী কম্মর্স হবশিং ওইহল্লকপগে হায়বগী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী সরবানন্দ সোনোৱালনা তৌখিবা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়:
“কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @sarbanandsonwalনা পাকথোক চাউথোকপা, মেকানাইজেসন, দিজিতাইজেসন অমসুং ইজ ওফ দুইং বিজিনেসকী খুত্থাংদা করম্না ভারতকী হীথাংফমশিংবু মালেমগী কম্মর্স হবশিং ওইহল্লকপগে হায়বগী মতাংদা ফোংদোকখ্রে। অচৌবা শিপবিল্দিং কম্পনীশিংনা হৌজিক ভারতকী ফর্মশিংগা মপাং ওইদুনা থবকশিং অমসুং ইনভেস্তমেন্তশিং হেন্না ফংহন্নবা লম্বী য়াৎলি।”

Prime Minister's Office
PM shares an article on evolution of India's ports into global commerce hubs
24 JUL 2025 1:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article that highlights how India's ports are evolving into global commerce hubs through expansion, mechanisation, digitisation and Ease of Doing Business.
Responding to a post by Union Minister Shri Sarbananda Sonowal on X, Shri Modi said:
"Union Minister Shri @sarbanandsonwal highlights how India's ports are evolving into global commerce hubs through expansion, mechanisation, digitisation and Ease of Doing Business. Major shipbuilding companies are now partnering with Indian firms, paving the way for more jobs and investment."