প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
যুৱ আধ্যাত্মিক সন্মিলনে কেনেদৰে ড্ৰাগছমুক্ত ভাৰত গঢ়ি তোলাৰ ক্ষেত্ৰত এক ডাঙৰ পদক্ষেপ গ্ৰহণ কৰে সেই বিষয়ে আলোকপাত কৰা এটা প্ৰৱন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
19 JUL 2025 1:21PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি এটা প্ৰৱন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে, য’ত যুৱ আধ্যাত্মিক সন্মিলনে কেনেকৈ ড্ৰাগছমুক্ত ভাৰত গঢ়াৰ এক বৃহৎ পদক্ষেপ চিহ্নিত কৰে সেই বিষয়ে আলোকপাত কৰা হৈছে।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ড° মনসুখ মাণ্ডবিয়াই এক্সত দিয়া এটা পোষ্টৰ উত্তৰত শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
“যুৱ আধ্যাত্মিক সন্মিলনে কেনেকৈ ড্ৰাগছমুক্ত ভাৰত গঢ়ি তোলাৰ এক ডাঙৰ পদক্ষেপ চিহ্নিত কৰে সেই বিষয়ে বিশদভাৱে কৈছে কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী ড০ @mansukhmandviyaই। আপোনালোকেও পঢ়ক!”

Prime Minister's Office
PM shares an article highlighting how the Yuva Spiritual Summit marks a major step in building a drug-free India
19 JUL 2025 1:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article that highlights how the Yuva Spiritual Summit marks a major step in building a drug-free India.
Responding to a post by Union Minister Dr. Mansukh Mandaviya on X, Shri Modi said:
“Union Minister Dr. @mansukhmandviya elaborates on how the Yuva Spiritual Summit marks a major step in building a drug-free India. Have a read!”