Prime Minister's Office
PM shares an article highlighting how the Yuva Spiritual Summit marks a major step in building a drug-free India
19 JUL 2025 1:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article that highlights how the Yuva Spiritual Summit marks a major step in building a drug-free India.
Responding to a post by Union Minister Dr. Mansukh Mandaviya on X, Shri Modi said:
“Union Minister Dr. @mansukhmandviya elaborates on how the Yuva Spiritual Summit marks a major step in building a drug-free India. Have a read!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দ্রগ শীজিন্নদবা ভারত অমা শেমগৎনবা কমদৌনা যুব স্পিরিচুএল সম্মিৎনা মরুওইবা থবক অমা পায়খৎপগে হায়বা ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
19 JUL 2025 1:21PM by PIB Imphal
দ্রগ শীজিন্নদবা ভারত অমা শেমগৎনবা কমদৌনা যুব স্পিরিচুএল সম্মিৎনা মরুওইবা থবক অমা পায়খৎপগে হায়বা ফোঙদোকপা আর্তিকল অমা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
এক্সতা য়ুনিয়ন মিনিস্তর দোক্তর মনসুখ মন্দাবিয়াগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“দ্রগ শীজিন্নদবা ভারত অমা শেমগৎনবা কমদৌনা যুব স্পিরিচুএল সম্মিৎনা মরুওইবা থবক অমা পায়খৎপগে হায়বগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর দোক্তর @mansukhmandviya না শন্দোক্না তাক্লে। মসি পাবীয়ু”!