ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବ୍ୟୁନସ୍ ଏୟାର୍ସରେ ଜେନେରାଲ୍ ଜୋସେ ଡି ସାନ୍ ମାର୍ଟିନ୍‌ଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
06 JUL 2025 12:08AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବ୍ୟୁନସ୍ ଏୟାର୍ସରେ ଜେନେରାଲ୍ଜୋସେ ଡି ସାନ୍ ମାର୍ଟିନ୍‌ଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିଛନ୍ତି । ଜେନେରାଲଜୋସେ ଡି ସାନ ମାର୍ଟିନଙ୍କ ଜୀବନ ଆର୍ଜେଣ୍ଟିନାର ଲୋକମାନଙ୍କ ପାଇଁଦେଶପ୍ରେମ ଏବ ଦୃଢ଼ତାର ପ୍ରତୀକ ହୋଇ ରହିଛି ବୋଲି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀକହିଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
“ବ୍ୟୁନସ୍ ଏୟାର୍ସରେ ଜେନେରାଲ୍ ଜୋସେ ଡି ସାନ ମାର୍ଟିନଙ୍କୁଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କଲି । ତାଙ୍କର ସାହସ ଏବଂ ନେତୃତ୍ୱଆର୍ଜେଣ୍ଟିନାର ଇତିହାସରେ ଏକ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ଭୂମିକା ଗ୍ରହଣ କରିଥିଲା। ତାଙ୍କର ଜୀବନ ଆର୍ଜେଣ୍ଟିନାର ଲୋକମାନଙ୍କ ପାଇଁ ଦେଶପ୍ରେମଏବଂ ଦୃଢ଼ତାର ପ୍ରତୀକ ହୋଇ ରହିଛି ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to General José de San Martín in Buenos Aires
06 JUL 2025 12:08AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid homage to General José de San Martín in Buenos Aires. Shri Modi said that General José de San Martín's life remains a symbol of patriotism and determination for the people of Argentina.
The Prime Minister said in a X post;
"Paid homage to General José de San Martín in Buenos Aires. His courage and leadership played a pivotal role in Argentina’s history. His life remains a symbol of patriotism and determination for the people of Argentina."