প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ত্ৰিনিদাদ আৰু টোবাগোৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম কমলা প্ৰসাদ-বিছেছৰে আয়োজন কৰা পৰম্পৰাগত নৈশ ভোজত ভাগ লয়
04 JUL 2025 9:45AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ত্ৰিনিদাদ আৰু টোবাগোৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম কমলা প্ৰসাদ-বিছেছৰে আয়োজন কৰা পৰম্পৰাগত নৈশ ভোজত ভাগ লয়। ইয়াত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীক সোহাৰী পাতত খাদ্য গ্ৰহণ কৰিবলৈ দিয়া কাৰ্য্যই ত্ৰিনিদাদ আৰু টোবাগোৰ জনসাধাৰণৰ বাবে বিশেষকৈ ইয়াৰ ভাৰতীয় মূলৰ জনসাধাৰণৰ বাবে গভীৰ সাংস্কৃতিক তাৎপৰ্য্য বহন কৰিছে।
এক্স-ৰ এটা প’ষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"প্ৰধানমন্ত্ৰী কমলা প্ৰসাদ-বিছেছৰে আয়োজন কৰা নৈশ ভোজত সোহাৰী পাতত খাদ্য গ্ৰহণৰ ব্যৱস্থা কৰা হয়। এই কাৰ্য্যই ত্ৰিনিদাদ আৰু টোবাগোৰ জনসাধাৰণৰ বাবে বিশেষকৈ ইয়াৰ ভাৰতীয় মূলৰ লোকসকলৰ বাবে গভীৰ সাংস্কৃতিক তাৎপৰ্য্য বহন কৰিছে। ইয়াত প্ৰায়ে উৎসৱ-পাৰ্বণ আৰু আন-আন বিশেষ উপলক্ষত এই পাতত খাদ্য পৰিবেশন কৰা হয়।"

Prime Minister's Office
Prime Minister attends traditional dinner hosted by Trinidad & Tobago Prime Minister, H.E. Kamla Persad-Bissessar
04 JUL 2025 9:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi attended traditional dinner hosted by Trinidad & Tobago Prime Minister, H.E. Kamla Persad-Bissessar. During dinner hosted by Trinidad & Tobago Prime Minister, the food was served to Prime Minister, Shri Narendra Modi on a Sohari leaf, which is of great cultural significance to the people of Trinidad & Tobago, especially those with Indian roots.
In a post on X, PM said;
"The dinner hosted by Prime Minister Kamla Persad-Bissessar had food served on a Sohari leaf, which is of great cultural significance to the people of Trinidad & Tobago, especially those with Indian roots. Here, food is often served on this leaf during festivals and other special programmes."