প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ত্রিনিদাদ অমসুং তোবেগোগী প্রধান মন্ত্রী, ঐচ. ই. কমলা পরসাদ-বিসেসারনা কৌখিবা চৎনবীগী ওইবা চাকলেন অমদা শরুক য়াখ্রে
04 JUL 2025 9:45AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ত্রিনিদাদ অমসুং তোবেগোগী প্রধান মন্ত্রী, ঐচ.ই. কমলা পরসাদ-বিসেসারনা কৌবা চৎনবীগী ওইবা চাকলেন অমদা শরুক য়াখ্রে। ত্রিনিদাদ অমসুং তোবেগোগী প্রধান মন্ত্রীনা কৌবা চাকলেন অদুদা ত্রিনিদাদ অমসুং তোবেগোগী মীয়ামগীদমক য়াম্না মরু ওইবা নাৎকী চৎনবী ওইরিবা, মরু ওইনা ভারত্তগী হৌরকপা মীওইশিংগীদমক তৌরিবা, সোহরি মনাদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীবু চাক পীজখি।
Xকী পোস্ত অমদা পি.এম.না হায়;
"প্রধান মন্ত্রী, কমলা পরসাদ-বিসেসারনা কৌখিবা চাকলেন অদুদা ত্রিনিদাদ অমসুং তোবেগোগী মীয়ামগীদমক য়াম্না মরু ওইবা নাৎকী চৎনবী ওইরিবা, মরু ওইনা ভারত্তগী হৌরকপা মীওইশিংগীদমক তৌরিবা, সোহরি মনাদা চাক চাখি। মফম অসিদা কুহ্মৈ অমসুং অতোপ্পা অখন্নবা থৌরমশিংদা মনা অসিদা চাক চানৈ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister attends traditional dinner hosted by Trinidad & Tobago Prime Minister, H.E. Kamla Persad-Bissessar
04 JUL 2025 9:45AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi attended traditional dinner hosted by Trinidad & Tobago Prime Minister, H.E. Kamla Persad-Bissessar. During dinner hosted by Trinidad & Tobago Prime Minister, the food was served to Prime Minister, Shri Narendra Modi on a Sohari leaf, which is of great cultural significance to the people of Trinidad & Tobago, especially those with Indian roots.
In a post on X, PM said;
"The dinner hosted by Prime Minister Kamla Persad-Bissessar had food served on a Sohari leaf, which is of great cultural significance to the people of Trinidad & Tobago, especially those with Indian roots. Here, food is often served on this leaf during festivals and other special programmes."