Prime Minister's Office
Prime Minister arrives in Port of Spain on his State Visit to Trinidad and Tobago
04 JUL 2025 4:14AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narenda Modi arrived today in Port of Spain on a State Visit to the Republic of Trinidad & Tobago (T&T) from 3-4 July, 2025. This is the first bilateral visit by an Indian Prime Minister to T&T since 1999. In a special gesture, emblematic of the close ties between the two countries, on his arrival at the airport in Port of Spain, Prime Minister was received by H.E. Mrs. Kamla Persad-Bissessar, the Prime Minister of Trinidad & Tobago along with members of her Cabinet and several other dignitaries. Prime Minister was accorded a ceremonial Guard of Honour and welcomed with special cultural performances.
On his arrival at the hotel, Prime Minister received a rousing welcome from the members of the Indian diaspora in T&T in the presence of several Cabinet Ministers of the country.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহাক্কী ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগো খোঙচত্ত প্রধান মন্ত্রী পোর্ত ওফ স্পেন্দা থুংখ্রে
04 JUL 2025 4:14AM by PIB Imphal
জুলাই ৩-জুলাই ৪, ২০২৫ ফাওবা ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগো খোঙচত্ত ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী পোর্ত ওফ স্পেন্দা থুংখ্রে। মসি ১৯৯৯ দগী ভারতকী প্রধান মন্ত্রী অমনা ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগোদা চৎপা অহানবনি। অখন্নবা অমা ওইনা, লৈবাক অনিগী মরক্ত অচেৎপা মরীশিং লৈনবগী খুদম ওইনা, মহাক্না পোর্ত ওফ স্পেন্দা থুংলবদা, ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগোগী প্রধান মন্ত্রী কমলা পেরসাদ-বিসেসার অমসুং মহাক্কী মন্ত্রীমন্দল অমসুং অতোপ্পা শক্নাইরবশিংনা এয়রপোর্ত্ত প্রধান মন্ত্রী তরাম্না ওকখি। প্রধান মন্ত্রীদা গার্দ ওফ ওনর পীখি অমসুং অখন্নবা নাৎকী থৌরমশিংগা লোয়ননা তরাম্না ওকখি।
মহাক্না হোতেলদা থুংলবদা, লৈবাক অদুগী কেবিনেত মিনিস্তরশিং শরুক য়াদুনা ত্রিনিদাদ অমসুং তোবাগোদা লৈরিবা ভারতমচাশিংনা প্রধান মন্ত্রী হরাও তয়াম্না ওকখি।