Prime Minister's Office
Prime Minister greets Doctors on Doctor’s Day
01 JUL 2025 9:37AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today greeted all the doctors on the occasion of Doctor’s day. "Our doctors have made a mark for their dexterity and diligence. Equally notable is their spirit of compassion", Shri Modi remarked.
Shri Modi posted on X:
"Best wishes to all hardworking doctors on #DoctorsDay. Our doctors have made a mark for their dexterity and diligence. Equally notable is their spirit of compassion. They are truly protectors of health and pillars of humanity. Their contribution in strengthening India’s healthcare infrastructure is indeed exceptional."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দোক্তরশিংদা দোক্তরশিংগী নুমিৎনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 JUL 2025 9:37AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি দোক্তরশিংগী নুমিৎনা লাকপদা দোক্তর পুম্নমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। “ঐখোয়গী দোক্তরশিংনা মখোয়গী খুৎশা শীংবা অমসুং চেকশিন্নবগা লোয়ননা হোৎনবা কনবা মতৌগীদমক মফম অমা কল্লি। মসিগা চপ মান্ননা শীংথাবা য়াবদি মখোয়গী মীনুংশি চাউবা ৱাখল্লোন অসিনি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি।
Xতা শ্রী মোদীনা পোস্ত তৌখি:
" #DoctorsDayনা লাকপদা হোৎনবা কনবা দোক্তর পুম্নমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। ঐখোয়গী দোক্তরশিংনা মখোয়গী খুৎশা শীংবা অমসুং চেকশিন্নবগা লোয়ননা হোৎনবা কনবা মতৌগীদমক মফম অমা কল্লি। মসিগা চপ মান্ননা শীংথাবা য়াবদি মখোয়গী মীনুংশি চাউবা ৱাখল্লোন অসিনি। মখোয় অসি হকশেলগী তশেংবা প্রোতেক্তরশিংনি অমসুং মীওইবা খুন্নাইগী য়ুম্বীশিংনি। ভারতকী হেল্থকিয়র ইনফ্রাস্ত্রকচর মপাঙ্গল কনখৎহনবদা মখোয়না শরুক তম্লিবা অসি তশেংনা শীংথানীংঙাই ওই।"