প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হৌখিবা চহি 11 অসিদা ওরিশাগী রেলৱে ইনফ্রাস্ত্রকচরদা পুরকখিবা চাউখৎ-থৌরাংগী মতাংদা ফোংদোকখ্রে
27 JUN 2025 1:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হৌখিবা চহি 11দা ওরিশাগী রেলৱে ইনফ্রাস্ত্রকচরদা পুরকখিবা চাউখৎ-থৌরাংগী মতাংদা ঙসি ফোংদোকখ্রে। মহাক্না কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী অশ্বিনি ভৈশ্নোনা ভারতিয়া রেলনা মরু ওইনা জগন্নাথ পুরিগী শেংলবা সহরদা চৎলিবা তীর্থ য়াত্রীশিংগীদমক করম্না চৎথোক চৎশিন তৌবা অসি লায়থোকহনখিবগে হায়বগী মতাংদা ইখিবা আর্তিকল অদুদা মীৎয়েং চীংশিনখি।
PMO ইন্দিয়াগী হেন্দলনা Xকী পোস্ত অমদা অসুম্না হায়খি:
“হৌখিবা চহি 11 অসি ওরিশাগী রেলৱে ইনফ্রাস্ত্রকচরগী চাউখৎ-থৌরাংগীদমক তশেংনা পুৱারী ওইরবা অমা ওইখি। কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @AshwiniVaishnawনা ভারতিয়া রেলনা মরু ওইনা রাথ য়াত্রা য়েংনবা মহাপ্রভুগী লমদম ওইরিবা জগন্নাথ পুরিগী শেংলবা সহরদা চৎলিবা তীর্থ য়াত্রীশিংগীদমক করম্না চৎথোক চৎশিন তৌবা অসি লায়থোকহনখিবগে হায়বগী মতাংদা ইখি।
https://www.hindustantimes.com/opinion/pilgrims-progress-the-railways-look-east-policy-101750953515997.html
নমো এপকী থোংদা”

Prime Minister's Office
PM highlights the development of Odisha’s railway infrastructure in last 11 years
27 JUN 2025 1:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today highlighted the development of Odisha’s railway infrastructure in last 11 years. He emphasised the article by Union Minister Shri Ashwini Vaishnaw on how Bhartiya Rail travel has been eased, especially for pilgrims to the holy city of Jagannath Puri.
The PMO India handle in a post on X said:
“The last 11 years have been truly historic for the development of Odisha’s railway infrastructure. Union Minister Shri @AshwiniVaishnaw writes about how Bhartiya Rail travel has been eased, especially for pilgrims to the holy city of Jagannath Puri, the abode of Mahaprabhu, to witness the Rath Yatra.
https://www.hindustantimes.com/opinion/pilgrims-progress-the-railways-look-east-policy-101750953515997.html
via NaMo App”