প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা G7 সম্মিৎকী নাকলদা ফ্রান্সকী রাস্ত্রপ্রতিগা ৱারী শাখ্রে
18 JUN 2025 2:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জুন 17, 2025দা কানাদাগী কানানাস্কিসতা পাংথোকখিবা 51শুবা G7 সম্মিৎকী নাকলদা ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. শ্রী ইম্মান্যুএল মেক্রোনগা উনখ্রে। হীরম কয়ামরুমদা ৱাখল্লোনশিং ফোংদোক্নরদুনা লুচিংবা অনিমক্না ভারত অমসুং ফ্রান্সনা ঐখোয়গী গ্রহা অসি ফগৎহন্নবগীদমক পুন্না থবক তৌখিগনি হায়না ফোংদোকখি।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“ঐহাক্কী মরুপ, রাস্ত্রপতি ইম্মান্যুএল মেক্রোনগা ৱারী শাবা অমসুং হীরম কয়ামরুমদা ৱাখল্লোনশিং ফোংদোক্নবা অসি মতম চুপ্পদা নুংঙাইবা অমা ওই। ভারত অমসুং ফ্রান্সনা ঐখোয়গী গ্রহা অসি ফগৎহন্নবগীদমক পুন্না থবক তৌখিগনি।
@EmmanuelMacron”

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with President of France at G7 summit
18 JUN 2025 2:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi interacted with the President of France, H.E Mr. Emmanuel Macron at the 51st G7 Summit at Kananaskis, Canada on 17th June 2025. Exchanging perspectives on a wide range of issues, both leaders affirmed that India and France will keep working closely for the betterment of our planet.
In a post on X, he wrote:
“It’s always a delight to interact with my friend, President Emmanuel Macron and exchange perspectives on a wide range of issues. India and France will keep working closely for the betterment of our planet.
@EmmanuelMacron”
“C’est toujours un plaisir d’avoir des interactions avec mon ami, le Président Macron et d’échanger des perspectives sur toute une gammes de sujets. L’Inde et la France continueront à travailler étroitement pour le bien-être de notre planète.
@EmmanuelMacron”