ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
୧୧ ବର୍ଷରେ ଭାରତର କ୍ରୀଡା ଭିତ୍ତିଭୂମିର ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଉପରେ ଆଲେଖ୍ୟ ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
10 JUN 2025 12:41PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଗତ ୧୧ ବର୍ଷ ମଧ୍ୟରେ ଭାରତର କ୍ରୀଡା ଭିତ୍ତିଭୂମିରେ ହୋଇଥିବା ସମ୍ପସ୍ରାରଣ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରିଥିବା ଏକ ଲେଖା ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି । ସେ କହିଛନ୍ତି ଯେ, ଏହି ପରିବର୍ତ୍ତନ ଭାରତକୁ କ୍ରୀଡା କ୍ଷେତ୍ରରେ ଶକ୍ତିଶାଳୀ ହେବାରେ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଉଛି ।
କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଡ. ମନସୁଖ ମାଣ୍ଡଭିଆଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଏକ୍ସରେ କରାଯାଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି;
“କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ମନସୁଖ ମାଣ୍ଡଭିଆ ଗତ ୧୧ ବର୍ଷ ମଧ୍ୟରେ ଭାରତର କ୍ରୀଡା ଭିତ୍ତଭୂମି କିପରି ଅଭୂତପୂର୍ବ ସ୍ତରରେ ବିସ୍ତାରିତ ହୋଇଛି, ତାହା ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରିଛନ୍ତି । ଯୁବପିଢ଼ିଙ୍କ ଉପରେ ଧ୍ୟାନ କେନ୍ଦ୍ରୀତ କରି, ଏହି ପରିବର୍ତ୍ତନ ଭାରତକୁ କ୍ରୀଡା କ୍ଷେତ୍ରରେ ଏକ ବିଶ୍ୱସ୍ତରୀୟ ମହାଶକ୍ତିରେ ପରିଣତ କରିବା ଦିଗରେ ଅଗ୍ରସର ହେବାରେ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଉଛି ।”

Prime Minister's Office
PM shares an article highlighting expansion of India's sports infrastructure in last 11 years
10 JUN 2025 12:41PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article highlighting expansion of India's sports infrastructure in the last 11 years. He added that this transformation propels India towards becoming a global sporting powerhouse.
Responding to a post by Union Minister Dr. Mansukh Mandaviya on X, Shri Modi said:
“Union Minister Shri @mansukhmandviya highlights how India's sports infrastructure has expanded at an unprecedented scale in the last 11 years. With youth at its core, this transformation is propelling India towards becoming a global sporting powerhouse.”