প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
এছিয়ান ডেভেলপমেন্ট বেংকৰ অধ্যক্ষ মাছাতো কাণ্ডাৰে মিলিত প্ৰধানমন্ত্ৰী
01 JUN 2025 4:35PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী আজি এছিয়ান ডেভেলপমেন্ট বেংকৰ অধ্যক্ষ শ্ৰী মাছাতো কাণ্ডাৰ সৈতে মিলিত হয়। এই সন্দৰ্ভত শ্ৰী মোদীয়ে কয়, “যোৱা দশকটোত ভাৰতৰ দ্ৰুত ৰূপান্তৰে অগণন লোকক সবল কৰিছে আৰু আমি এই যাত্ৰাৰ গতি বৃদ্ধি কৰিবলৈ কাম কৰি আছোঁ।“
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্স-ত এইদৰে প’ষ্ট কৰিছেঃ
" শ্ৰী মাছাতো কাণ্ডাৰ সৈতে এক সৌহাদ্যপূৰ্ণ বৈঠকত মিলিত হওঁ। ইয়াত আমি বিস্তৃত বিষয়ত মত-বিনিময় কৰোঁ। যোৱা দশকটোত ভাৰতৰ দ্ৰুত ৰূপান্তৰে অগণন লোকক সবল কৰিছে আৰু আমি এই যাত্ৰাৰ গতি বৃদ্ধি কৰিবলৈ কাম কৰি আছোঁ!"
@ADBPresident

Prime Minister's Office
Prime Minister meets the President of Asian Development Bank Mr. Masato Kanda
01 JUN 2025 4:35PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, today, met with Mr. Masato Kanda, President of Asian Development Bank. "India’s rapid transformation over the last decade has empowered countless people and we are working to add further momentum in this journey", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X :
"Had a wonderful meeting with Mr. Masato Kanda, in which we shared perspectives on a wide range of issues. India’s rapid transformation over the last decade has empowered countless people and we are working to add further momentum in this journey!"
@ADBPresident