প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এসিয়ান দিবলপমেন্ত বেঙ্কগী প্রসিদেন্ত মাসাতো কান্দা উনখ্রে
01 JUN 2025 4:35PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এসিয়ান দিবলপমেন্ত বেঙ্কগী প্রসিদেন্ত মাসাতো কান্দা উনখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি হৌখিবা চহি ১০ দা ভারতনা য়াংনা অওনবা পুরকখিবা অসিনা মশিং থিঙমদ্রবা মীওই কয়াগী ফিবম ফগৎহল্লে অমসুং মখা তানা খোঙচৎ অসি য়াংখৎহন্নবা ঐখোয়না থবক পায়খৎলি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মাসাতো কান্দাগা উনদুনা ঐখোয় হিরম কয়াদা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখ্রে। হৌখিবা চহি ১০ দা ভারতনা য়াংনা অওনবা পুরকখিবা অসিনা মশিং থিঙমদ্রবা মীওই কয়াগী ফিবম ফগৎহল্লে অমসুং মখা তানা খোঙচৎ অসি য়াংখৎহন্নবা ঐখোয়না থবক পায়খৎলি!”
@ADBPresident

Prime Minister's Office
Prime Minister meets the President of Asian Development Bank Mr. Masato Kanda
01 JUN 2025 4:35PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, today, met with Mr. Masato Kanda, President of Asian Development Bank. "India’s rapid transformation over the last decade has empowered countless people and we are working to add further momentum in this journey", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X :
"Had a wonderful meeting with Mr. Masato Kanda, in which we shared perspectives on a wide range of issues. India’s rapid transformation over the last decade has empowered countless people and we are working to add further momentum in this journey!"
@ADBPresident