প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অমৃত স্তেসন 103 শঙ্গাগনি
21 MAY 2025 3:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দিয়ন রেলৱেজ মোদর্নাইজ তৌবগী মাইকৈদা পুৱারী ওইরবা খোঙথাং অমদা হয়েং অমৃত ভারত স্তেসন স্কিমগী মখাদা নৌনা শেমগৎলবা রেলৱে স্তেসন 103 শঙ্গাগনি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী অশ্বিনি ভৈশ্নোগী পোস্ত অমদা Xতা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি:
“হয়েং মে 22 অসি ভারতকী রেলৱে ইনফ্রাস্ত্রকচরগীদমক মরু ওইবা নুমিৎ অমনি। অমৃত স্তেসনশিংনা নুংঙাইবা, কন্নেক্তিবিতী পীরগনি অমসুং ঐখোয়গী মতিক ময়াই লৈরবা কলচর অসিবু পালন তৌরগনি!”

Prime Minister's Office
Prime Minister to inaugurate 103 Amrit Stations
21 MAY 2025 3:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister Narendra Modi will inaugurate 103 redeveloped railway stations under the Amrit Bharat Station Scheme tomorrow, marking a historic leap towards modernizing Indian Railways.
Responding to a post by Union Minister, Shri Ashwini Vaishnaw on X, Shri Modi said:
“Tomorrow, 22nd May is a landmark day for India's railway infrastructure. The Amrit Stations will boost comfort, connectivity and celebrate our glorious culture!”