প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ১০৩ টা অমৃত ষ্টেচনউদ্বোধন কৰিব
21 MAY 2025 3:53PM by PIB Guwahati
ভাৰতীয় ৰেলৱেৰ আধুনিকীকৰণৰ দিশত এক ঐতিহাসিক অগ্ৰগতি স্বৰূপেপ্ৰধানমন্ত্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে কাইলৈ ​​অমৃত ভাৰত ষ্টেচন আঁচনিৰ অধীনত পুনৰ নিৰ্মিত ১০৩টা ৰেল ষ্টেচন উদ্বোধন কৰিব।
কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী অশ্বিনী বৈষ্ণৱে এক্সত কৰা এটা প’ষ্টলৈ সঁহাৰি জনাই শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
“কাইলৈ অৰ্থাত্‍ ​​২২ মে’ হ’ব ভাৰতৰ ৰেল আন্তঃগাঁথনিৰ বাবে এটাউল্লেখযোগ্যদিন।অমৃত ষ্টেচনসমূহে সুবিধা, যোগাযোগ ব্যৱস্থাৰ বৰ্ধন ঘটাব আৰু আমাৰ গৌৰৱময় সংস্কৃতিক উদযাপন কৰিব!”

Prime Minister's Office
Prime Minister to inaugurate 103 Amrit Stations
21 MAY 2025 3:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister Narendra Modi will inaugurate 103 redeveloped railway stations under the Amrit Bharat Station Scheme tomorrow, marking a historic leap towards modernizing Indian Railways.
Responding to a post by Union Minister, Shri Ashwini Vaishnaw on X, Shri Modi said:
“Tomorrow, 22nd May is a landmark day for India's railway infrastructure. The Amrit Stations will boost comfort, connectivity and celebrate our glorious culture!”