প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গোৱাগী শিরগাৱাদা নেৎশিন্নবনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
03 MAY 2025 9:12AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি গোৱাগী শিরগাৱাদা নেৎশিন্নবগী থৌদোক অমনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
Xতা PMO ইন্দিয়া হেন্দলনা পোস্ত তৌরদুনা হায়:
“গোৱাগী শিরগাৱাদা নেৎশিন্নবনা মরম ওইদুনা লৈখিদবা য়াওবা অদু নুংঙাইতে। মখোয়গী ইমুং মনুং লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু। লোকেল এদমিনিস্ত্রেসন্না শোকহল্লবশিংদা তেংবাং পীরি: পি.এম. @narendramodi”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives due to a stampede in Shirgao, Goa
03 MAY 2025 9:12AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives due to a stampede in Shirgao, Goa.
The PMO India handle in post on X said:
“Saddened by the loss of lives due to a stampede in Shirgao, Goa. Condolences to those who lost their loved ones. May the injured recover soon. The local administration is assisting those affected: PM @narendramodi”