প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়াইফরবা অমসুং নুংঙাইরবা ইষ্টর অমগীদমক মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
20 APR 2025 8:58AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা য়াইফরবা অমসুং নুংঙাইরবা ইষ্টর অমগীদমক য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“য়াইফরবা অমসুং নুংঙাইরবা ইষ্টর অমগীদমক মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। হরাওবগা লোয়ননা জুব্লি ইয়র পাংথোকপগা লোয়নন চহি অসিগী ইষ্টর অসি মালেম শীনবা থুংনা অখন্নবা ওইরে। শেংলবা থৌরম অসিনা মীওই খুদিংমক্ত থাজবা অমসুং মীনুংশি খঙবগী ইথিল পীবা ওইরসনু। মফম শীনবা থুংনা হরাওবা অমসুং নুংশিনবা পুরকপা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM wishes everyone a blessed and joyous Easter
20 APR 2025 8:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today wished everyone a blessed and joyous Easter.
In a post on X, he said:
“Wishing everyone a blessed and joyous Easter. This Easter is special because world over, the Jubilee Year is being observed with immense fervour. May this sacred occasion inspire hope, renewal and compassion in every person. May there be joy and harmony all around.”