Prime Minister's Office
PM hails inclusion of the Gita and Natyashastra in UNESCO’s Memory of the World Register
18 APR 2025 10:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today hailed the inclusion of the Gita and Natyashastra in UNESCO’s Memory of the World Register as a global recognition of our timeless wisdom and rich culture.
Responding to a post by Union Minister, Shri Gajendra Singh Shekhawat on X, Shri Modi said:
“A proud moment for every Indian across the world!
The inclusion of the Gita and Natyashastra in UNESCO’s Memory of the World Register is a global recognition of our timeless wisdom and rich culture.
The Gita and Natyashastra have nurtured civilisation, and consciousness for centuries. Their insights continue to inspire the world.
@UNESCO”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়ুনেস্কোগী মেমোরি ওফ দ ৱার্ল্দ রেজিস্তারদা গীতা অমসুং নত্যশাস্ত্রা য়াওরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
18 APR 2025 10:43AM by PIB Imphal
ঐখোয়গী মুৎপা নাইদ্রবা লৌশিং অমসুং ইনাকখুল্লবা নাৎ মালেম্না ইকায়খুম্নবা উৎপা অমা ওইনা য়ুনেস্কোগী মেমোরি ওফ দ ৱার্ল্দ রেজিস্তারদা গীতা অমসুং নত্যশাস্ত্রা য়াওরকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী গজেন্দ্র সেখাৱাতকী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মালেম শীনবা থুংবদা লৈরিবা ভারতমচা খুদিংমক্কী চাউথোকচনবা তাঞ্জা অমনি!
য়ুনেস্কোগী মেমোরি ওফ দ ৱার্ল্দ রেজিস্তারদা গীতা অমসুং নত্যশাস্ত্রা য়াওরকপা অসি ঐখোয়গী মুৎপা নাইদ্রবা লৌশিং অমসুং ইনাকখুল্লবা নাৎ মালেম্না ইকায়খুম্নবা উৎপনি।
চহি চা কয়াদগী গীতা অমসুং নত্যশাস্ত্রানা সভেত্য অসি য়োক্তুনা লাক্লি। মখোয়গী লৌশিংনা মখা তানা মালেমদা ইথিল পীগনি।
@UNESCO”