প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ওরিয়াগী অনৌবা চহি, ৱিশু, পুথান্দু অমসুং বোহাগ বিহুগী থৌরমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
14 APR 2025 9:21AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ওরিয়াগী অনৌবা চহি, ৱিশু, পুথান্দু অমসুং বোহাগ বিহুগী থৌরমদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
Xকী অখন্নবা পোস্ত অমদা মহাক্না অসুম্না ইখি:
“ওরিয়াগী অনৌবা চহিনা লাকপসিদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি!”
“নুঙাইরবা ৱিশু!”
“মীপুম খুদিংমক্তা পুথান্দুগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি!”
“মীপুম খুদিংমক্তা বোহাগ বিহু য়াইফ-পাউজেল পীজরি!”

Prime Minister's Office
PM extends warm wishes on occasion of Odia New Year, Vishu, Puthandu and Bohag Bihu
14 APR 2025 9:21AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today extended warm wishes on occasion of Odia New Year, Vishu, Puthandu and Bohag Bihu.
In separate posts on X, he wrote:
“Best wishes on the Odia New Year!”
“Happy Vishu!”
“Puthandu greetings to everyone!”
“Bohag Bihu wishes to you all!”