ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଦେଶବ୍ୟାପୀ ତଳସ୍ତରରେ ନିଯୁକ୍ତି ଓ ଅର୍ଥନୈତିକ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଏବଂ ଆଜୀବିକା ବୃଦ୍ଧି ପାଇଁ ସରକାରୀ ଇ-ବଜାର (ଜିଇଏମ୍)କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
01 APR 2025 7:38PM by PIB Bhubaneshwar
ଦେଶବ୍ୟାପୀ ତଳସ୍ତରରେ ନିଯୁକ୍ତି ଓ ଅର୍ଥନୈତିକ ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଏବଂ ଆଜୀବିକା ବୃଦ୍ଧି ପାଇଁ ସରକାରୀ ଇ-ବଜାର (ଜିଇଏମ୍)କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
କେନ୍ଦ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ପିୟୁଷ ଗୋୟଲଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଏକ୍ସ ରେ ହୋଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟର ପ୍ରତିକ୍ରିୟାରେ ସେ କହିଛନ୍ତି:
“ପ୍ରଶଂସନୀୟ ସଫଳତା, ଆଜୀବିକା ବୃଦ୍ଧିକୁ ନିଶ୍ଚିତ କରିବା, ଦେଶବ୍ୟାପୀ ତଳସ୍ତରରେ ନିଯୁକ୍ତି ଓ ଅର୍ଥନୈତିକ ଅଭିବୃଦ୍ଧିକୁ ଆଗେଇ ନେବା ।”

Prime Minister's Office
PM commends GeM for ensuring a boost in livelihoods, driving grassroots employment and economic growth across India
01 APR 2025 7:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today commended Government e-Marketplace (GeM) portal for ensuring a boost in livelihoods, driving grassroots employment and economic growth across India.
Responding to a post by Union Minister Shri Piyush Goyal on X, he stated:
“Commendable feat, ensuring a boost in livelihoods, driving grassroots employment and economic growth across India.”