Prime Minister's Office
PM commends GeM for ensuring a boost in livelihoods, driving grassroots employment and economic growth across India
01 APR 2025 7:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today commended Government e-Marketplace (GeM) portal for ensuring a boost in livelihoods, driving grassroots employment and economic growth across India.
Responding to a post by Union Minister Shri Piyush Goyal on X, he stated:
“Commendable feat, ensuring a boost in livelihoods, driving grassroots employment and economic growth across India.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত শিনবা থুংবদা গ্রাসরুত এমপ্লোইমেন্ত অমসুং ইকনোমিক গ্রোথদা শাহৌ পীদুনা হিংনবগী লম্বীশিংদা থৌগৎপা ঙমহনবগীদমক GeMবু পি.এম.না থাগৎখ্রে
01 APR 2025 7:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারত শিনবা থুংবদা গ্রাসরুত এমপ্লোইমেন্ত অমসুং ইকনোমিক গ্রোথদা শাহৌ পীদুনা হিংনবগী লম্বীশিংদা থৌগৎপা ঙমহনবগীদমক গভর্নমেন্ত ই-মার্কেৎপ্লেস (GeM)বু থাগৎখ্রে।
Xতা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী পিয়ুশ গোয়লনা তৌবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা মহাক্না হায়খি:
“শীংথানীংঙাই ওইবা মায়পাকপনি, মসিনা ভারত শিনবা থুংবদা গ্রাসরুত এমপ্লোইমেন্ত অমসুং ইকনোমিক গ্রোথদা শাহৌ পীদুনা হিংনবগী লম্বীশিংদা থৌগৎলি।”