প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রিজর্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়ানা দিজিতেল ত্রান্সফোর্মেসন এৱার্দ 2025 ফংলকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
16 MAR 2025 1:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রিজর্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়া(RBI) না দিজিতেল ত্রান্সফোর্মেসন এৱার্দ 2025 ফংলকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। RBIগী ইন-হাউস দিবেলপর তীমনা দিবেলপ তৌবা মাগী ইন্নোভেতিব দিজিতেল ইনিসিএতিবশিং – প্রভাহ অমসুং সার্থি – অসিবু শকখঙবা ওইনা UKগী লনদনদা লৈবা সেন্ত্রেল বেঙ্কিংনা দিজিতেল ত্রান্সফোর্মেসন এৱার্দ 2025গা লোয়ননা RBIবু ইকাই খুম্নখি।
মায়পাকপা অসিগী মতাংদা Xতা প্রধান মন্ত্রীনা ইখি;
“শীংথানীংঙাই ওইবা মায়পাকপা অমনি, গভর্নান্সতা ইন্নোভেসন অমসুং ইফিসিএন্সীগী মাইকৈদা মরু ওইবা মীৎয়েং থম্লিবা অসিগী মমি তারি।
দিজিতেল ইন্নোভেসন্না ভারতকী ফাইনান্সিএল ইকোসিস্তেম মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্দুনা মসিনা মশিং লাকঙমদ্রবা মীওই কয়াদা শক্তি পীরি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister applauds Reserve Bank of India for Winning Digital Transformation Award 2025
16 MAR 2025 1:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi applauded Reserve Bank of India (RBI) for Winning Digital Transformation Award 2025. RBI has been honored with the Digital Transformation Award 2025 by Central Banking, London, UK, recognizing its innovative digital initiatives—Pravaah and Sarthi—developed by its in-house developer team.
Commending the achievement, the Prime Minister wrote on X;
“A commendable accomplishment, reflecting an emphasis towards innovation and efficiency in governance.
Digital innovation continues to strengthen India’s financial ecosystem, thus empowering countless lives.”