প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ঐচ.ই. শ্রী বার্ত দি ৱেভরনা বেলজিয়মগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা থৌ পুবা হৌবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
04 FEB 2025 9:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ঐচ.ই. শ্রী বার্ত দি ৱেভরনা বেলজিয়মগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা থৌ পুবা হৌবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা ভারত-বেলজিয়মগী মরীশিং হেন্না চেৎশিনহন্নবা অমসুং মালেমগী হীরমশিংদা চুংশিন্নবা হেনগৎহন্নবা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি হায়বগী থাজবা ফোংদোকখ্রে।
Xতা তৌখিবা পোস্ত অমদা মহাক্না ইখি:
“থৌ পুবা হৌবদা প্রধান মন্ত্রী @Bart_DeWeverবু নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ভারত-বেলজিয়মগী মরীশিং হেন্না চেৎশিনহন্নবা অমসুং মালেমগী হীরমশিংদা চুংশিন্নবা হেনগৎহন্নবা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি হায়না ঐহাক্না আশা তৌরি। মায়পাকপা তেনর অমা ওইনবা ঐহাক্না য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”

Prime Minister's Office
PM congratulates H.E. Mr. Bart De Wever on assuming office of Prime Minister of Belgium
04 FEB 2025 9:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated H.E. Mr. Bart De Wever on assuming office of Prime Minister of Belgium. Shri Modi expressed confidence to work together to further strengthen India-Belgium ties and enhance collaboration on global matters.
In a post on X, he wrote:
“Heartiest congratulations to Prime Minister @Bart_DeWever on assuming office. I look forward to working together to further strengthen India-Belgium ties and enhance our collaboration on global matters. Wishing you a successful tenure ahead.”