প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মেত্রো কন্নেক্তিবিতী হেনগৎহন্নবা, অর্বান ত্রান্সপোর্ত মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা পাকশন্না পায়খৎলিবা থবক্কী মতাংদা ফোংদোকখ্রে
05 JAN 2025 11:18AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত শিনবা থুংনা মেত্রো কন্নেক্তিবিতী পাকথোক চাউথোকহনবদা শীংথানীংঙাই ওইনা খুমাং চাউশিল্লিবা অমসুং মসিনা অর্বান ত্রান্সপোর্ত্তা অওনবা পুরকপা অমসুং প্রজা কয়াগীদমক ‘ইজ ওফ লিবিং’ হেনগৎহনবদা লৌরিবা মরু ওইবা থৌদাংগী মতাংদা ফোংদোকখ্রে।
মাইগোবনা X থ্রেদশিংদা ভারতকী মেত্রোদা অওনবা পুরকপগী মতাংদা পোস্ত তৌখিবা অদুদা পি.এম. মোদীনা পাউখুম পীখি অমসুং হায়খি;
“হৌখিবা দিকেদ অসিদা মেত্রো কন্নেক্তিবিতী হেনগৎহন্নবা পাকশন্না থবক পায়খৎখি, মসিনা অর্বান ত্রান্সপোর্ত মপাঙ্গল কনখৎহল্লি অমসুং ‘ইজ ওফ লিবিং’ হেনগৎহল্লি। #MetroRevolutionInIndia”

Prime Minister's Office
Prime Minister highlights extensive work done in boosting metro connectivity, strengthening urban transport
05 JAN 2025 11:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has highlighted the remarkable progress in expanding Metro connectivity across India and its pivotal role in transforming urban transport and improving the ‘Ease of Living’ for millions of citizens.
MyGov posted on X threads about India’s Metro revolution on which PM Modi replied and said;
“Over the last decade, extensive work has been done in boosting metro connectivity, thus strengthening urban transport and enhancing ‘Ease of Living.’ #MetroRevolutionInIndia”