প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এ.আইদা মাঙজিল থানবা ভারতনা থবক পায়খৎলে: প্রধান মন্ত্রী
ভারতকী ওন্ত্রেপ্রেনিউয়র শ্রী বিসাল সিক্কানা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
04 JAN 2025 2:42PM by PIB Imphal
ভারতকী ওন্ত্রেপ্রেনিউয়র শ্রী বিসাল সিক্কানা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি উনবা অসিদা কান্নবা ৱাফমশিং খন্নখি অমসুং ইন্নোবেসন অমসুং নহারোলশিংগী খুদোংচাবশিং শেমগৎনবা মীৎয়েং অমা থমদুনা, এ.আইদা মাঙজিল থানবা ভারতনা থবক পায়খৎলে। অনিমক্না এ.আই অমসুং মসিনা ভারত্তা পীবা কান্নবশিং অমসুং তুংগীদমক পায়খৎকদবা মরুওইবা থবকশিংগী মতাংদা ৱাফম কয়া খন্নখ্রে।
বিসাল সিক্কাগী পোস্ত অমগী পাউখুম এক্সতা পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মসি তশেংনা কান্নবা উনবা অমনি। ইন্নোবেসন অমসুং নহারোলশিংগী খুদোংচাবশিং শেমগৎনবা মীৎয়েং অমা থমদুনা, এ.আইদা মাঙজিল থানবা ভারতনা থবক পায়খৎলে”।

Prime Minister's Office
India is committed to take the lead in AI: Prime Minister
Indian entrepreneur, Shri Vishal Sikka meets Prime Minister
04 JAN 2025 2:42PM by PIB Delhi
Indian entrepreneur, Shri Vishal Sikka met with Prime Minister, Shri Narendra Modi. Shri Modi remarked this meeting as an insightful interaction and said that India is committed to taking the lead in AI, with a focus on innovation and creating opportunities for the youth. Both have detailed and wide-ranging discussion on AI and its impact on India and several imperatives for the time ahead.
Responding to the X post of Vishal Sikka, the Prime Minister posted on X;
“It was an insightful interaction indeed. India is committed to taking the lead in AI, with a focus on innovation and creating opportunities for the youth.”