প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পরপ্লেকসিতি এ.আইগী সি.ই.ওনা প্রধান মন্ত্রী উনখ্রে
28 DEC 2024 9:10PM by PIB Imphal
ঙসি পরপ্লেকসিতি এ.আইগী সি.ই.ও শ্রী অরবিন্দ শ্রীনিভাসনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী উনখ্রে।
অরবিন্দ শ্রীনিভাসগী পোস্ত অমগী পাউখুম এক্সতা পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“অদোমগা উনবা অমসুং এ.আই, মসিগী শীজিন্নফম অমসুং মসিগী হোংলকপগী মতাংদা খন্নবদা য়াম্না নুংঙাই।
অদোম্না @perplexity_ai গা থবক অচৌবা থবক পাংথোকপা উবদা হরাওই। অদোমগী তুংগী থবক-থৌরমশিংগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
CEO of Perplexity AI meets Prime Minister
28 DEC 2024 9:10PM by PIB Delhi
The CEO of Perplexity AI Shri Aravind Srinivas met the Prime Minister, Shri Narendra Modi today.
Responding to a post by Aravind Srinivas on X, Shri Modi said:
“Was great to meet you and discuss AI, its uses and its evolution.
Good to see you doing great work with @perplexity_ai. Wish you all the best for your future endeavors.”