Prime Minister's Office
CEO of Perplexity AI meets Prime Minister
28 DEC 2024 9:10PM by PIB Delhi
The CEO of Perplexity AI Shri Aravind Srinivas met the Prime Minister, Shri Narendra Modi today.
Responding to a post by Aravind Srinivas on X, Shri Modi said:
“Was great to meet you and discuss AI, its uses and its evolution.
Good to see you doing great work with @perplexity_ai. Wish you all the best for your future endeavors.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ପର୍ପ୍ଲେକ୍ସିଟି ଏଆଇର ସିଇଓ
28 DEC 2024 9:10PM by PIB Bhubaneswar
ପର୍ପ୍ଲେକ୍ସିଟି ଏଆଇର ସିଇଓ ଶ୍ରୀ ଅରବିନ୍ଦ ଶ୍ରୀନିବାସ ଆଜି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀଙ୍କୁ ସାକ୍ଷାତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ଅରବିନ୍ଦ ଶ୍ରୀନିବାସଙ୍କ ଏକ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି :
“ତୁମକୁ ସାକ୍ଷାତ କରି ଏବଂ ଏଆଇ, ଏହାର ବ୍ୟବହାର ଓ ବିବର୍ତ୍ତନ ବିଷୟରେ ଆଲୋଚନା କରି ବହୁତ ଲାଗିଲା ।
ପର୍ପ୍ଲେକ୍ସିଟି ଏଆଇ ସହିତ ତୁମେ ବହୁତ ଭଲ କାମ କରୁଥିବାର ଦେଖି ଭଲ ଲାଗିଲା । ତୁମର ଭବିଷ୍ୟତର ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଉଛି ।”