Prime Minister's Office
CEO of Perplexity AI meets Prime Minister
28 DEC 2024 9:10PM by PIB Delhi
The CEO of Perplexity AI Shri Aravind Srinivas met the Prime Minister, Shri Narendra Modi today.
Responding to a post by Aravind Srinivas on X, Shri Modi said:
“Was great to meet you and discuss AI, its uses and its evolution.
Good to see you doing great work with @perplexity_ai. Wish you all the best for your future endeavors.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পাৰ্প্লেক্সিটি এআইৰ চিইঅ’ৰ সাক্ষাৎ প্ৰধানমন্ত্ৰীক
28 DEC 2024 9:10PM by PIB Guwahati
আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীযুত নৰেন্দ্ৰ মোডীক সাক্ষাৎ কৰে পাৰ্প্লেক্সিটি এআইৰ চিইঅ’ শ্ৰী অৰবিন্দ শ্ৰীনিবাসে।
এক্স হেণ্ডেলত অৰবিন্দ শ্ৰীনিবাসৰ এটা পোষ্টৰ উত্তৰত শ্ৰী মোদীয়ে কয়, -
“আপোনাক লগ পাই এআই, ইয়াৰ ব্যৱহাৰ আৰু ইয়াৰ বিৱৰ্তনৰ বিষয়ে আলোচনা কৰি বৰ ভাল লাগিল। @perplexity_ai ৰ সৈতে আপোনাক বৃহৎ পৰিসৰত কাম কৰি থকা দেখি ভাল লাগিল। আপোনাৰ ভৱিষ্যতৰ কাম-কাজৰ বাবে শুভকামনা থাকিল।”