য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
ভারতকী হান্নগী প্রধান মন্ত্রী দোক্তর মনমোহন সিংহ লৈখিদবদা ভারত সরকারনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
লৈখিদ্রবা শক্নাইরবা অসি ইকায়খুম্নবা উৎপা ওইনা নুমিৎ তরেৎনি 26.12.2024 দগী 01.01.2025 ফাওবা লৈবাক শীনবা থুংনা লৈঙাক্কী অৱাবা ফোঙদোক্কনি
লৈখিদ্রবা দোক্তর মনমোহন সিংহদা লৈঙাক্কী থাক্ত অরোইবা মথৌ-মঙম পাংথোক্কনি
27 DEC 2024 3:05AM by PIB Imphal
নিউ দিল্লিগী এ.আই.আই.এম.এস হোস্পিতালদা 26.12.2024 দা ভারতকী হান্নগী প্রধান মন্ত্রী দোক্তর মনমোহন সিংহ লৈখিদবদা ভারত সরকারনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
লৈখিদ্রবা শক্নাইরবা অসি ইকায়খুম্নবা উৎপা ওইনা নুমিৎ তরেৎনি 26.12.2024 দগী 01.01.2025 ফাওবা লৈবাক শীনবা থুংনা লৈঙাক্কী অৱাবা ফোঙদোক্কনি। মতম অসিদা ভারত শীনবা থুংনা চাংনাইনা জাতিগী ফিরাল পাইহল্লম্বা মফমশিংদা জাতিগী ফিরাল তঙ্খায় চিংথগনি অমসুং লৈঙাক্না অৱাবা ফোঙদোক্লিঙৈদা ওফিসিএল ওইবা হরাও-কুহ্মৈ অমতা পাংথোক্লোই। লৈখিদ্রবা দোক্তর মনমোহন সিংহদা লৈঙাক্কী থাক্ত অরোইবা মথৌ-মঙম পাংথোক্নবা ৱারেপ লৌরে।
মপান লৈবাকশিংদা লৈরিবা ভারতকী মিসনশিং/হায় কম্মিসনশিংদা অরোইবা মথৌ-মঙম পাংথোকপা নুমিত্তা জাতিগী ফিরাল তঙ্খায় চিংথগনি।

Ministry of Home Affairs
Government of India announces with profound sorrow the death of Dr. Manmohan Singh, former Prime Minister of India
As a mark of respect to the departed dignitary seven days of State Mourning will be observed throughout India
State funeral will be accorded to late Dr. Manmohan Singh
27 DEC 2024 3:05AM by PIB Delhi
The Government of India has announced with profound sorrow the death of Dr. Manmohan Singh, former Prime Minister of India on 26.12.2024 at AIIMS hospital, New Delhi.
As a mark of respect to the departed dignitary, it has been decided that seven days of State Mourning will be observed throughout India from 26.12.2024 to 01.01.2025 both days inclusive. During this period the National flag will be flown at half mast throughout India where it is regularly flown and there will be no official entertainment during the period of state mourning. It has also been decided that the state funeral will be accorded to late Dr. Manmohan Singh.
The National flag shall also fly half-mast on the day of funeral in all Indian Missions/High Commissions of India abroad.