প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেভি দে লাকপদা ভারতকী নেভিগী থৌনা ফরবা পর্সোনেলশিং তরাম্না ওকখ্রে
04 DEC 2024 10:06AM by PIB Imphal
নেভি দে লাকপদা ভারতকী নেভিগী থৌনা ফরবা পর্সোনেলশিং তরাম্না ওক্লদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, ঐখোয়গী লৈবাক অশোই-অঙাম থোকহন্দনবা, ঙাক-শেন্নবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফনবা মখোয়না পাংথোক্লিবা থবকশিংগীদমক মখোয় থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“নেভি দে নুমিত্তা, লাম্বা লৈতবা থৌনা অমসুং কৎথোকপগা লোয়ননা ঐখোয়গী সমুদ্রশিং ঙাক-শেল্লিবা ভারতকী নেভিগী থৌনা ফরবা পর্সোনেলশিং ঐখোয়না ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মখোয়গী থবকশিংনা ঐখোয়গী লৈবাক অশোই-অঙাম থোকহন্দনবা, ঙাক-শেন্নবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফনা লৈহল্লিবনি। ভারতকী ইনাকখুল্লবা সমুদ্রগী পুৱারিগীদমক ঐখোয় চাউথোকচবা ফাওরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister greets valiant personnel of the Indian Navy on the Navy Day
04 DEC 2024 10:06AM by PIB Delhi
Greeting the valiant personnel of the Indian Navy on the Navy Day, the Prime Minister, Shri Narendra Modi hailed them for their commitment which ensures the safety, security and prosperity of our nation.
Shri Modi in a post on X wrote:
“On Navy Day, we salute the valiant personnel of the Indian Navy who protect our seas with unmatched courage and dedication. Their commitment ensures the safety, security and prosperity of our nation. We also take great pride in India’s rich maritime history.”