Prime Minister's Office
Prime Minister greets valiant personnel of the Indian Navy on the Navy Day
04 DEC 2024 10:06AM by PIB Delhi
Greeting the valiant personnel of the Indian Navy on the Navy Day, the Prime Minister, Shri Narendra Modi hailed them for their commitment which ensures the safety, security and prosperity of our nation.
Shri Modi in a post on X wrote:
“On Navy Day, we salute the valiant personnel of the Indian Navy who protect our seas with unmatched courage and dedication. Their commitment ensures the safety, security and prosperity of our nation. We also take great pride in India’s rich maritime history.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ନୌସେନା ଦିବସ ଅବସରରେ ଭାରତୀୟ ନୌସେନାର ବୀର ସୈନିକଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
04 DEC 2024 10:06AM by PIB Bhubaneshwar
ନୌସେନା ଦିବସରେ ଭାରତୀୟ ନୌସେନାର ବୀର କର୍ମୀମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସେମାନଙ୍କର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ପାଇଁ ସେମାନଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି, ଯେଉଁମାନେ ଆମ ଦେଶର ସୁରକ୍ଷା, ନିରାପତ୍ତା ଏବଂ ସମୃଦ୍ଧତାକୁ ସୁନିଶ୍ଚିତ କରୁଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଲେଖିଛନ୍ତି :
“ନୌସେନା ଦିବସରେ, ଆମେ ଭାରତୀୟ ନୌସେନାର ବୀର ସୈନିକମାନଙ୍କୁ ସଲାମ କରୁଛୁ, ଯେଉଁମାନେ ଅଦମ୍ୟ ସାହସ ଏବଂ ସମର୍ପଣର ସହିତ ଆମ ସମୁଦ୍ରକୁ ରକ୍ଷା କରନ୍ତି । ସେମାନଙ୍କର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଆମ ଦେଶର ନିରାପତ୍ତା, ସୁରକ୍ଷା ଏବଂ ସମୃଦ୍ଧତାକୁ ସୁନିଶ୍ଚିତ କରନ୍ତି । ଭାରତର ସମୃଦ୍ଧ ସାମୁଦ୍ରିକ ଇତିହାସ ଉପରେ ମଧ୍ୟ ଆମେ ଗର୍ବିତ ।”