প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারতনা তেক্নেলোজী পুনশিনবদা অহেন্বা মীৎয়েঙ থমদুনা হেল্থ সেক্তরদা ইচঙ থৌনা থবক তৌরি: প্রধান মন্ত্রী
20 NOV 2024 5:02AM by PIB Imphal
মশা মউ ফবা প্লানেত অমা হায়বসি হেন্না ফবা প্লানেত অমনি হায়রদুনা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতনা তেক্নেলোজী পুনশিনবদা অহেন্বা মীৎয়েঙ থমদুনা হেল্থ সেক্তরদা ইচঙ থৌনা থবক তৌরি হায়না ফোঙদোকখ্রে‍। হীরম অসিদা মালেম্না হোৎনরিবা থৌরাংশিং অসি মপাঙ্গল কনখৎহনগনি হায়না মহাক্না ফোঙদোকখি‍।
ৱর্ল্দ হেল্থ ওর্গনাইজেসনগী দাইরেক্তর জেনেরেল দোক্তর তেদ্রোস অধানোম ঘেব্রেয়েসসনা থাগৎলকপা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা ইখি:
“নুংশিরবা তুল্সি ভাই,
মশা মউ ফবা প্লানেত অমা হায়বসি হেন্না ফবা প্লানেত অমনি‍। ভারতনা সেক্তর অসিদা ইচঙ থৌনা থবক তৌরি‍। ঐখোয়না তেক্নোলোজী পুনশিনবদা মরুওইবা মীৎয়েঙসু থম্লি‍। অমরোমদা অমুকসু, ঐখোয়না হীরম অসিগী মতাঙদা মালেম অসিনা হোৎনরিবশিং অসি মপাঙ্গল কনখৎহনগনি‍।
@DrTedros”

Prime Minister's Office
India is working actively in health sector by attaching great priority to integrating technology: Prime Minister
20 NOV 2024 5:02AM by PIB Delhi
Highlighting that a healthy planet is a better planet, the Prime Minister Shri Narendra Modi today emphasised that India was working actively in health sector by attaching great priority to integrating technology. He stressed that India will strengthen global efforts in this regard.
Responding to a post by Director General of World Health Organisation, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, Shri Modi wrote:
“Dear Tulsi Bhai,
A healthy planet is a better planet. India is working actively in this sector. We are attaching great priority to integrating technology too. At the same time, we will strengthen global efforts in this regard.
@DrTedros”