প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চীঞ্জাক ৱাৎহন্দনবা অমসুং লায়রবা মুৎথৎনবা ভারতনা থাজবা পীরি: প্রধান মন্ত্রী
18 NOV 2024 11:52PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খ্রে মদুদি চীঞ্জাক ৱাৎহন্দনবা অমসুং লায়রবা মুৎথৎনবা ভারতনা থাজবা পীরি। হায়রিবা থবকশিং অসি মাইপাকপদা ভারত শেমগৎকনি অমসুং ঐখোয়গী অপুনবগী পাঙ্গল অমসুং লন-থুমশিং শীজিন্নবা অসিনা মীওই খুদিংমক্কী তুংলমচৎ অফবা ওইহনগনি।
গিতা গোপিনাথগী এক্স পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“চীঞ্জাক ৱাৎহন্দনবা অমসুং লায়রবা মুৎথৎনবা ভারতনা থাজবা পীরি। ঐখোয়গী মাইপাকপশিংদা ঐখোয় শেমগৎকনি অমসুং ঐখোয়গী অপুনবগী পাঙ্গল অমসুং লন-থুমশিং শীজিন্নবা অসিনা মীওই খুদিংমক্কী তুংলমচৎ অফবা ওইহনগনি”।

Prime Minister's Office
India stands committed to promote food security and eliminate poverty: Prime Minister
18 NOV 2024 11:52PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today emphasised that India stands committed to promote food security and eliminate poverty. He expressed confidence that India will build on its successes and harness our collective strength and resources to ensure brighter future for all.
Responding to a post on X by Ms. Gita Gopinath, Shri Modi wrote:
“India stands committed to promote food security and eliminate poverty. We will build on our successes and harness our collective strength and resources to ensure brighter future for all.”