ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଶ୍ୱ ବିଲିୟାର୍ଡ୍ସ ଚମ୍ପିଆନ ୨୦୨୪ର ବିଜୟୀ ହୋଇଥିବା ପଙ୍କଜ ଆଡଭାନୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
12 NOV 2024 4:03PM by PIB Bhubaneshwar
ବିଶ୍ୱ ସ୍ନୁକର ଚାମ୍ପିୟନସିପସ ୨୦୨୪ରେ ବିଜୟୀ ହୋଇ ଏକ ଅଭୂତପୂର୍ବ ଉପଲବ୍ଧି ହାସଲ କରିଥିବାରୁ ପଙ୍କଜ ଆଡଭାନୀଙ୍କୁ ଆଜି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସ ର ଏକ ପୋଷ୍ଟରେ ସେ ଲେଖିଛନ୍ତି:
“ଅଭୂତପୂର୍ବ ଉପଲବ୍ଧି! ତୁମକୁ ଅଭିନନ୍ଦନ! ତୁମର ସମର୍ପଣ ଭାବନା, ଇଚ୍ଛାଶକ୍ତି ଏବଂ ପ୍ରତିବଦ୍ଧତା ଅନନ୍ୟ । ଉତ୍କର୍ଷତା କଣ ତୁମେ ତାହା ବାରମ୍ବାର ପ୍ରଦର୍ଶନ କରିଛ । ତୁମ ସଫଳତା ଆଗାମୀ ଦିନର କ୍ରୀଡ଼ାବିତମାନଙ୍କୁ ମଧ୍ୟ ପ୍ରେରଣା ଯୋଗାଇବ ।@PankajAdvani247 ”

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Pankaj Advani on being crowned World Billiards Champion 2024
12 NOV 2024 4:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today lauded Pankaj Advani on being crowned Billiards Champion at World Snooker Championships 2024 as a phenomenal accomplishment.
In a post on X, he wrote:
“Phenomenal accomplishment! Congratulations to you. Your dedication, passion and commitment are outstanding. You have time and again demonstrated what excellence is. Your success will also keep inspiring upcoming athletes.@PankajAdvani247”