প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ৱার্ল্দ বিল্লিয়ার্দস চেম্পিয়ন ২০২৪ ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা পঙ্কজ অদভানি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
12 NOV 2024 4:03PM by PIB Imphal
শিংথানিঙাই ওইনা মাইপাকপা অমা ওইনা ৱার্ল্দ ইসনুকর চেম্পিয়নশিপস ২০২৪ দা বিল্লিয়ার্দস চেম্পিয়ন ওইরকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পঙ্কজ অদভানি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মশক থোকপা মাইপাকপনি! অদোম থাগৎপা ফোঙদোকচরি। অদোমগী কৎথোকপা, পামজবা অমসুং থাজবা মশক থোকপনি। থোইদোক হেন্দোকপা করিনো হায়বা অদোম্না উৎলে। অদোমগী মাইপাকপা অদুনা তুংগী মীরোলশিংদা ইথিল পীগনি athletes.@PankajAdvani247”।

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds Pankaj Advani on being crowned World Billiards Champion 2024
12 NOV 2024 4:03PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today lauded Pankaj Advani on being crowned Billiards Champion at World Snooker Championships 2024 as a phenomenal accomplishment.
In a post on X, he wrote:
“Phenomenal accomplishment! Congratulations to you. Your dedication, passion and commitment are outstanding. You have time and again demonstrated what excellence is. Your success will also keep inspiring upcoming athletes.@PankajAdvani247”