প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জম্মু অমসুং কাস্মির MLA শ্রী দেবেন্দর সিংহ রানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
01 NOV 2024 9:14AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জম্মু অমসুং কাস্মির MLA শ্রী দেবেন্দর সিংহ রানা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি:
“শ্রী দেবেন্দর সিংহ রানা জীনা মনুং মতম চাদনা লৈখিবদসি অৱাবগী মশক্নি‍। মহাক জম্মু অমসুং কাস্মিরদা চাওখৎপা পুরক্নবা হন্বা লৈতনা হোৎনরম্বা ভেতেরন লুচিংবা অমনি‍। মহাক্না হন্দক্তা এসেমব্লী মীখল মায় পাকখি অমসুং J&K দা BJP মপাঙ্গল কনখৎহন্বদা শিংথানিংঙাই ওইবা থৌদাং লৌরম্মি‍। অৱাবগী পুংফম অসিদা, মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু শৌগৎপশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি‍। ওম শান্তি‍।”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles passing away of Jammu & Kashmir MLA, Shri Devender Singh Rana
01 NOV 2024 9:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of Jammu & Kashmir MLA, Shri Devender Singh Rana.
The Prime Minister posted on X:
“Shri Devender Singh Rana Ji’s untimely demise is shocking. He was a veteran leader, who worked diligently towards Jammu and Kashmir’s progress. He had just won the Assembly polls and had also played a noteworthy role in making the BJP stronger in J&K. In this hour of grief, my thoughts are with his family and supporters. Om Shanti.”