Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi Expresses Condolences on the Passing of Shri Narayan
01 NOV 2024 3:04PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has condoled the passing of Shri Narayan, a distinguished figure in Indian politics and social service.
In a heartfelt message on X, the Prime Minister tweeted:
"The demise of Narayan ji, who made an invaluable contribution to politics and social service, is an irreparable loss. He has been among the oldest and hardworking workers of BJP, whom we also know as Bhulai Bhai. His works related to public welfare will always be remembered. In this hour of grief, I express my condolences to his admirers and family members. Om Shanti!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী নারায়ন লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
01 NOV 2024 3:04PM by PIB Imphal
ভারতকী রাজনিতি অমসুং মীয়ামগী থবক তৌবদা শক্নাইরবা মীওই অমা ওইখিবা শ্রী নারায়ন লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা থাগৎপা অৱাবা ফোঙদোকপগী পাউজেল অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বিৎ তৌখি;
“রাজনিতি অমসুং মীয়ামগী থবকশিংদা মমল নাইদ্রবা থবক অমা পাংথোক্লম্বা নারায়ন জি লৈখিদবা অসি মেনখৎপা ঙম্লরোইদবা মাঙজবা অমনি। মহাক ঐখোয়না ভুলাই ভাই হায়না খঙনবা বি.জে.পী খ্বাইদগী অহল ওইরবা অমসুং হোৎনবা কনবা থৌমীশিংগী মনুংদা অমনি। মীয়ামগী য়াইফনবগা মরী লৈনবা মহাক্কী থবকশিং মতম পুম্নমক্তা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। অৱাবা পুংফম অসিদা, মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”!