প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে থাইলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী পেটংটাৰ্ণ শ্বিনাৱাট্ৰাৰ সৌজন্যত আনন্দ প্ৰকাশ কৰে
30 OCT 2024 9:38PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে থাইলেণ্ডৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী পেটংটাৰ্ণ শ্বিনাৱাট্ৰাই প্ৰকাশ কৰা সৌজন্যত আনন্দ প্ৰকাশ কৰিছে। মহামান্য প্ৰধানমন্ত্ৰী পেটংটাৰ্ণ শ্বিনাৱাট্ৰাই আজি বেংককৰ ‘লিটল ইণ্ডিয়া’ৰ পাহুৰাটত ‘এমেজিং থাইলেণ্ড দেৱালী উৎসৱ ২০২৪’ উদ্বোধন কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘আশ্চৰ্যকৰ থাইলেণ্ড দেৱালী উৎসৱ’ৰ বাবে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে। ই ভাৰত আৰু থাইলেণ্ডৰ মাজৰ সাংস্কৃতিক সম্পৰ্ক গভীৰ কৰিব, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"প্ৰধানমন্ত্ৰী পেটংটাৰ্ণ শ্বিনাৱাট্ৰাই প্ৰকাশ কৰা সৌজন্যত আনন্দিত হৈছোঁ। ‘আশ্চৰ্যকৰ থাইলেণ্ড দেৱালী উৎসৱ’ৰ বাবে মোৰ শুভেচ্ছা জনাইছোঁ। ই ভাৰত আৰু থাইলেণ্ডৰ মাজৰ সাংস্কৃতিক সম্পৰ্ক গভীৰ কৰিব।"
@ingshin

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses happiness on Thailand PM Paetongtarn Shinawatra’s gesture
30 OCT 2024 9:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness on the gesture of Thailand PM Paetongtarn Shinawatra. H.E. PM Paetongtarn Shinawatra, inaugurated the Amazing Thailand Diwali Festival 2024, today, at Pahurat, Little India, Bangkok. PM has expressed his best wishes for the Amazing Thailand Diwali Festival. It will deepen the cultural bonds between India and Thailand, says the PM.
The Prime Minister posted on X:
"Delighted by PM Paetongtarn Shinawatra’s gesture. My best wishes for the Amazing Thailand Diwali Festival. May it deepen the cultural bonds between India and Thailand."
@ingshin