প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰায়গড় ছত্ৰপতি শিৱাজী মহাৰাজৰ মহানতা আৰু বীৰত্বৰ উদাহৰণ, সাহস আৰু নিৰ্ভীকতাৰ সমাৰ্থক: প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদী
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, মই আনন্দিত যে এই বছৰৰ ৰাষ্ট্ৰীয় একতা দিৱসৰ কাৰ্যসূচীয়ে ৰায়গড়ক গৌৰৱপূৰ্ণ স্থান দিলে
31 OCT 2024 10:58AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰায়গড়ৰ কথা উল্লেখ কৰি ইয়াৰ অনন্য ঐতিহ্য আৰু ইয়াৰ প্ৰতি ছত্ৰপতি শিৱাজী মহাৰাজৰ অসাধাৰণ কৌশলগত প্ৰতিভা তথা নেতৃত্বৰ শলাগ লয়।
শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে এইবাৰৰ ৰাষ্ট্ৰীয় একতা দিৱসৰ কাৰ্যসূচীয়ে ৰায়গড়ক গৌৰৱ প্ৰদান কৰাত তেওঁ আনন্দিত।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে:
“ৰাইগড় ছত্রপতি শিৱাজী মহাৰাজৰ মহানতা আৰু বীৰত্বৰ উদাহৰণ। ই সাহস আৰু নিৰ্ভীকতাৰ সমাৰ্থক। মই আনন্দিত যে এই বছৰৰ ৰাষ্ট্ৰীয় একতা দিৱসৰ কাৰ্যসূচীয়ে ৰায়গড়ক গৌৰৱৰ স্থান দিলে।”

Prime Minister's Office
Raigad exemplifies the greatness and bravery of Chhatrapati Shivaji Maharaj, is synonymous with courage and fearlessness: PM
I am glad that this year’s Rashtriya Ekta Diwas programme gave a place of pride to Raigad: PM
31 OCT 2024 10:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today hailed Raigad as Shivaji Maharaj's remarkable legacy, strategic genius, and leadership.
Shri Modi said that he is glad that this year's Rashtriya Ekta Diwas programme gave a pride to Raigad.
The Prime Minister posted on X:
"Raigad exemplifies the greatness and bravery of Chhatrapati Shivaji Maharaj. It is synonymous with courage and fearlessness. I am glad that this year’s Rashtriya Ekta Diwas programme gave a place of pride to Raigad."