ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ରାୟଗଡ଼ ଛତ୍ରପତି ଶିବାଜୀ ମହାରାଜଙ୍କ ମହାନତା ଇଓ ବୀରତାର ଉଦାହରଣ, ସାହସ ଏବଂ ନିର୍ଭୟତାର ପର୍ଯ୍ୟାୟ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ
31 OCT 2024 10:58AM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ରାୟଗଡ଼ର ଉଦାହରଣ ଦେଇ ଏହାର ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ବୀରତ୍ୱ ଏବଂ ଏହା ପ୍ରତି ଛତ୍ରପତି ଶିବାଜୀ ମହାରାଜଙ୍କ ଅସାଧାରଣ ରଣନୀତିକ ପ୍ରତିଭା ତଥା ନେତୃତ୍ୱର ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, ଚଳିତ ବର୍ଷ ରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ ଏକତା ଦିବସ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ରାୟଗଡ଼କୁ ଗୌରବ ପ୍ରଦାନ କରାଯାଇଥିବାରୁ ତାଙ୍କୁ ଖୁସି ଲାଗୁଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସ ରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
“ରାୟଗଡ଼ ଛତ୍ରପତି ଶିବାଜୀ ମହାରାଜଙ୍କ ମହାନତା ଏବଂ ବୀରତାର ଉଦାହରଣ । ଏହା ସାହସ ଓ ନିର୍ଭୟତାର ପର୍ଯ୍ୟାୟ । ଚଳିତ ବର୍ଷ ରାଷ୍ଟ୍ରୀୟ ଏକତା ଦିବସ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମରେ ରାୟଗଡ଼କୁ ଗୌରବର ସ୍ଥାନ ମିଳିଛି ।”

Prime Minister's Office
Raigad exemplifies the greatness and bravery of Chhatrapati Shivaji Maharaj, is synonymous with courage and fearlessness: PM
I am glad that this year’s Rashtriya Ekta Diwas programme gave a place of pride to Raigad: PM
31 OCT 2024 10:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today hailed Raigad as Shivaji Maharaj's remarkable legacy, strategic genius, and leadership.
Shri Modi said that he is glad that this year's Rashtriya Ekta Diwas programme gave a pride to Raigad.
The Prime Minister posted on X:
"Raigad exemplifies the greatness and bravery of Chhatrapati Shivaji Maharaj. It is synonymous with courage and fearlessness. I am glad that this year’s Rashtriya Ekta Diwas programme gave a place of pride to Raigad."