প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাইগরনা ছত্রপতি সিবাজী মহারাজকী অথোইবা অমসুং থৌনা ফবা মতৌগী খুদম ওইরি, লিংজেল অমসুং কিবা লৈতবগী মশক ওইরি: PM
চহি অসিগী রাস্ত্রিয় এক্তা দিবস থৌরমদা রাইগরগী চাউথোকচনিংঙাই ওইবা মফম অমা পীবদা ঐ নুংঙাইবা ফাওই: PM
31 OCT 2024 10:58AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রাইগরবু সিবাজী মহারাজকী শিংথানিংঙাই ওইরবা লিগেসী, স্ত্রেতেজিক জিনিয়স, অমসুং লুচিংবগী খুদম্নি হায়না শিংথাখ্রে‍।
চহি অসিগী রাস্ত্রিয় এক্তা দিবস থৌরমদা রাইগরগী চাউথোকচনিংঙাই ওইবা মফম অমা পীবদা নুংঙাইবা ফাওই হায়না শ্রী মোদীনা হায়খ্রে‍।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা থাগৎলকখি:
“রাইগরনা ছত্রপতি সিবাজী মহারাজকী অথোইবা অমসুং থৌনা ফবা মতৌগী খুদম ওইরি‍। মসি লিংজেল খাবা অমসুং অকিবা লৈতবা মচৎকা পাঙ্খক্ন‍ি‍। চহি অসিগী রাস্ত্রিয় এক্তা দিবস থৌরমদা রাইগরগী চাউথোকচনিংঙাই ওইবা মফম অমা পীবদা ঐ নুংঙাইবা ফাওই‍।”

Prime Minister's Office
Raigad exemplifies the greatness and bravery of Chhatrapati Shivaji Maharaj, is synonymous with courage and fearlessness: PM
I am glad that this year’s Rashtriya Ekta Diwas programme gave a place of pride to Raigad: PM
31 OCT 2024 10:58AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today hailed Raigad as Shivaji Maharaj's remarkable legacy, strategic genius, and leadership.
Shri Modi said that he is glad that this year's Rashtriya Ekta Diwas programme gave a pride to Raigad.
The Prime Minister posted on X:
"Raigad exemplifies the greatness and bravery of Chhatrapati Shivaji Maharaj. It is synonymous with courage and fearlessness. I am glad that this year’s Rashtriya Ekta Diwas programme gave a place of pride to Raigad."