প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শক্নাইরবা দান্সর অমসুং নাৎকী আইকন শ্রী কনকা রাজুনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
26 OCT 2024 10:36AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শক্নাইরবা দান্সর অমসুং নাৎকী আইকন শ্রী কনকা রাজুনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍। শ্রী মোদীনা গুস্সাদি জগোয় য়োকখৎপদা মহাক্না লৌরম্বা থৌদাং অমসুং নাৎকী লনশিং মখোয়গী অশেঙবা মশক কায়হন্দনা ঙাক্না থম্বগী মরুওইবা ৱাফম কয়াদা মহাক্না কত্থোকপগা লোয়ননা হোৎনরম্ববু থাগৎখি‍।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা ইখি:
“শক্নাইরবা দান্সর অমসুং নাৎকী আইকন শ্রী কনকা রাজু জীনা লৈখিদবদা ৱাখল নুংঙাইহনদ্রে‍। গুস্সাদি জগোয় য়োকখৎপদা মহাক্না লৌরম্বা থৌদাংনা তুংগী মীরোলশিংবু মতম পুম্বদা পুক্নিং থৌগত্তুনা লৈহৌরগনি‍। মহাক্না হোৎনখিবা অমসুং পুক্নিং লুপখিবনা নাৎকী লনশিং মখোয়গী অশেঙবা মশক কায়হন্দনা ঙাক্না খুমাঙ চাওশিলহনবদা মতেঙ ওইখি‍। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু পামজবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি‍। ওম শান্তি‍।”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the passing of prolific dancer and cultural icon, Shri Kanaka Raju
26 OCT 2024 10:36AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing of Shri Kanaka Raju Ji, a prolific dancer and cultural icon. Shri Modi hailed his rich contribution to preserve Gussadi dance and his dedication and passion to ensure the important aspects of cultural heritage to flourish in their authentic form.
In a post on X, Shri Modi wrote:
“Saddened by the passing of Shri Kanaka Raju Ji, a prolific dancer and cultural icon. His rich contribution to preserving Gussadi dance will always motivate the coming generations. His dedication and passion ensured that important aspects of cultural heritage can flourish in their authentic form. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”