প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা UDANগী 8শুবা কুমওন লাকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
21 OCT 2024 12:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী এভিএসন সেক্তরদা অওনবা পুরকখিবা UDAN (উরে দেশ কে আম নাগ্রিক) স্কিমগী 8শুবা কুমওন লাকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা ফ্লেগশিপ খোঙথাং অসিগী মরু ওইবা মায় পাকপশিং পাউদমখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না থাগৎখিঃ
“ঙসিদি ভারতকী এভিএসন সেক্তরদা অওনবা পুরকখিবা খোঙথাং, #8YearsOfUDAN অসিগী ঐখোয়না নুংঙাইবা ফোংদোক্লি। এয়রপোর্ত্তগী হৌরগা এয়র রুত মশিং হেনগৎহনবদগী হৌরগা, স্কিম অসিনা মীওই করোর কয়াদা নোংথক্তা পায়বগী খুদোংচাবা পীখি। লোয়ননা, মসিনা লমদম কয়াগী লল্লোন-ইতিক্কী মতিক ফগৎহন্দুনা মরী লৈনবা শাহৌশু লৌহনখি। মসিনা লাক্কদৌরিবা মতমশিংদা এভিএসন সেক্তবু মপাঙ্গল কনখৎহনবগা লোয়ননা মীয়ামগী নুংঙাইনবা হায়দুনা অফবা কন্নেক্তিবিতী পীগনি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi commemorates UDAN's 8th anniversary
21 OCT 2024 12:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today commemorated the 8th anniversary of UDAN (Ude Desh ke Aam Nagrik) scheme that has revolutisioned India's avitation sector.
Shri Modi also highlighted the major impacts of this flagship initiative.
The Prime Minister posted on X:
"Today, we mark #8YearsOfUDAN, an initiative that has transformed India’s aviation sector. From an increase in number of airports to more air routes, this scheme has ensured crores of people have access to flying. At the same time, it has had a major impact on boosting trade and commerce and furthering regional growth. In the times to come, we will keep strengthening the aviation sector and focusing on even better connectivity and comfort for the people."