প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সামূহিক প্ৰচেষ্টাই সামাজিক পৰিবৰ্তনৰ বাবে আশ্চৰ্যকৰভাৱে কাম কৰিব পাৰে: প্ৰধানমন্ত্ৰী
03 OCT 2024 8:50AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি সামূহিক প্ৰচেষ্টাৰ প্ৰশংসা কৰে আৰু মন্তব্য কৰে যে ই সামাজিক পৰিবৰ্তনৰ বাবে আশ্চৰ্যকৰভাৱে কাম কৰিব পাৰে।
স্বচ্ছ ভাৰতৰ ১০ বছৰীয়া যাত্ৰা সম্পৰ্কত নিউজ ১৮ ইণ্ডিয়াৰ এটা ভিডিঅ' পোষ্ট এক্সত শ্বেয়াৰ কৰি তেওঁ কয়:
"সামূহিক প্ৰচেষ্টাই সামাজিক পৰিবৰ্তনৰ বাবে আশ্চৰ্যকৰ কাম কৰিব পাৰে। এইটো স্বচ্ছ ভাৰতৰ ১০ বছৰীয়া যাত্ৰাৰ এক উল্লেখযোগ্য সফলতা। চাওক..
#10YearsOfSwachhBharat”

Prime Minister's Office
Collective efforts can do wonders for societal transformation: Prime Minister
03 OCT 2024 8:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the collective efforts and remarked that it could do wonders for societal transformation.
Sharing a video post by News 18 India of the 10-year journey of Swachh Bharat on X, he stated:
“Collective efforts can do wonders for societal transformation. This is a great encapsulation of the 10-year journey of Swachh Bharat. Do watch..
#10YearsOfSwachhBharat”