প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
খুন্নাইগী অওনবা পুরক্নবা অপুনবা থবকশিংনা অঙকপশিং পাংথোকপা ঙমগনি: প্রধান মন্ত্রী
03 OCT 2024 8:50AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি অপুনবা থবকশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে অমসুং খুন্নাইগী অওনবা পুরক্নবা অপুনবা থবকশিংনা অঙকপশিং পাংথোকপা ঙমগনি হায়না ফোঙদোকখ্রে।
শ্বাছ ভারতকী চহি ১০গী খোঙচৎকী মতাংদা নিউজ ১৮ গী ভিদিও পোস্ত অমা এক্সতা শরুক য়ারদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“খুন্নাইগী অওনবা পুরক্নবা অপুনবা থবকশিংনা অঙকপশিং পাংথোকপা ঙমগনি। শ্বাছ ভারতকী চহি ১০গী খোঙচৎ অসিদা অচৌবা অহোংবা অমা লৈরে। য়েংউ।
#10YearsOfSwachhBharat”

Prime Minister's Office
Collective efforts can do wonders for societal transformation: Prime Minister
03 OCT 2024 8:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the collective efforts and remarked that it could do wonders for societal transformation.
Sharing a video post by News 18 India of the 10-year journey of Swachh Bharat on X, he stated:
“Collective efforts can do wonders for societal transformation. This is a great encapsulation of the 10-year journey of Swachh Bharat. Do watch..
#10YearsOfSwachhBharat”