Prime Minister's Office
Collective efforts can do wonders for societal transformation: Prime Minister
03 OCT 2024 8:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today lauded the collective efforts and remarked that it could do wonders for societal transformation.
Sharing a video post by News 18 India of the 10-year journey of Swachh Bharat on X, he stated:
“Collective efforts can do wonders for societal transformation. This is a great encapsulation of the 10-year journey of Swachh Bharat. Do watch..
#10YearsOfSwachhBharat”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସାମୂହିକ ଉଦ୍ୟମ ସାମାଜିକ ପରିବର୍ତ୍ତନ ପାଇଁ ଆଶ୍ଚର୍ଯ୍ୟଜନକ କାର୍ଯ୍ୟ କରିବ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
03 OCT 2024 8:50AM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ସାମୂହିକ ଉଦ୍ୟମକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିବା ସହ ସମାଜର ପରିବର୍ତ୍ତନ ପାଇଁ ଆଶ୍ଚର୍ଯ୍ୟଜନକ କାର୍ଯ୍ୟ କରିପାରିବ ବୋଲି କହିଛନ୍ତି ।
ଏକ୍ସରେ ସ୍ୱଚ୍ଛ ଭାରତର ୧୦ ବର୍ଷର ଯାତ୍ରା ଉପରେ ନ୍ୟୁଜ ୧୮ ଇଣ୍ଡିଆ ଦ୍ୱାରା କରାଯାଇଥିବା ଏକ ଭିଡିଓ ପୋଷ୍ଟକୁ ଶେୟାର କରି ସେ କହିଛନ୍ତି;
“ସାମୂହିକ ଉଦ୍ୟମ ସାମାଜିକ ପରିବର୍ତ୍ତନ ପାଇଁ ଆଶ୍ଚର୍ଯ୍ୟଜନକ କାର୍ଯ୍ୟ କରିପାରିବ । ସ୍ୱଚ୍ଛ ଭାରତର ୧୦ ବର୍ଷର ଯାତ୍ରାର ଏହା ଏକ ବଡ ନିଦର୍ଶନ । ଏହାକୁ ନିଶ୍ଚୟ ଦେଖନ୍ତୁ......
#10YearsOfSwachhBharat”