Prime Minister's Office
PMO shares an article by Union Minister of Commerce and Industry, Shri Piyush Goyal titled “The world wants to Make in India”
27 SEP 2024 1:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister’s Office has shared an article written by Union Minister of Commerce and Industry, Shri Piyush Goyal titled “The world wants to Make in India”.
Sharing the X post of Union Minister, the Prime Minister’s Office posted;
“Union Minister Shri @PiyushGoyal highlights how the @makeinindia mission has positioned India as a preferred investment destination, empowering businesses, especially MSMEs, to produce high-quality goods and transforming several sectors from being importers of substandard products to exporters of world-class goods.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রীগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী পিয়ুস গোয়লনা ইবা “দি ৱর্ল্দ ৱান্তস তু মেক ইন ইন্দিয়া” হায়না মিংথোন্বা আর্তিকল অমা PMOনা শেয়র তৌরক্লি
27 SEP 2024 1:15PM by PIB Imphal
কম্মর্স অমসুং ইন্দস্ত্রীগী কেন্দ্র মন্ত্রী, শ্রী পিয়ুস গোয়লনা ইবা “দি ৱর্ল্দ ৱান্তস তু মেক ইন ইন্দিয়া” হায়না মিংথোন্বা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা শেয়র তৌরক্লি
কেন্দ্রগী মন্ত্রীগী X পোস্ত অদুবু শেয়র তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা পোস্ত থৌরকখি:
“কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী @PiyushGoyal না মতৌ করম্না @makeinindia মিসন্না ভারতপু ময়াম্না পাম্নবা ইনভেস্তমেন্তকী লমথুংফম অমা ওইনা থমদুনা, বিজিনেসশিং, মরুওইনা MSMEs শিংবু হায়—ক্বালিতী পোৎলমশিং পুথোক্নবা মপাঙ্গল হাপ্লি অমসুং সেক্তর কয়ামরুমবু সব-স্তেন্দর্দ পোৎলমশিং পুশিল্লকপা ওইরম্বদগী মালেমগী থাক্কী পোৎলমশিং মপান্দা থাদোকপা ওইহল্লকপগে হায়বা উৎলি‍।”