প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীৰ পুৰুষৰ ক্লাব থ্ৰো ইভেণ্টত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে প্ৰণৱ সূৰমাক অভিনন্দন
05 SEP 2024 8:05AM by PIB Guwahati
খেলুৱৈ প্ৰণৱ সূৰমাৰ অধ্যৱসায় আৰু দৃঢ়তাৰ প্ৰশংসা কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি চলিত পেৰিছ পেৰালিম্পিকত অনুষ্ঠিত পুৰুষ ৰ ক্লাব থ্ৰো এফ ৫১ প্ৰতিযোগিতাত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্সত এটা পোষ্টত লিখে:
"#Paralympics2024 পুৰুষৰ ক্লাব থ্ৰো এফ ৫১ত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে প্ৰণৱ সূৰমাক অভিনন্দন! তেওঁৰ সফলতাই অগণন যুৱক-যুৱতীক অনুপ্ৰাণিত কৰিব। তেওঁৰ অধ্যৱসায় আৰু দৃঢ়তা প্ৰশংসনীয়। #Cheer4Bharat"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Pranav Soorma on winning silver in Men’s Club Throw event
05 SEP 2024 8:05AM by PIB Delhi
Praising the perseverance and tenacity of athlete Pranav Soorma, the Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated him for winning silver medal in the Men’s Club Throw F51 event at the ongoing Paris Paralympics.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Congratulations to Pranav Soorma for winning the Silver medal in the Men's Club Throw F51 at the #Paralympics2024! His success will motivate countless youngsters. His perseverance and tenacity are admirable. #Cheer4Bharat”